En dag värd att minnas

Den härliga stämningen på havet garanterar en lyckad fest, företagstillställning och rekreationsutflykt. Stiligheten och utrustningen är av toppenkvalitet på M/s Gabrielle och utrymmen lämpar sig för kundtillställningar. Det är möljigt att sola sig, simma, grilla, vattenskida, dyka, jetskida eller fiska på M/s Gabrielle.

Din dag på havet

Vi kryssar tex. i den vackra skärgården antingen i Helsingfors eller Borgå. I samband med kryssningen kan Du njuta av de läckra delikatesserna på restaurangerna i gamla Borgå eller bekanta Dig med det idylliska gamla Borgå och dess historia, kanske t.o.m. bada bastu vid stranden någonstans i skärgårgen. Besättningen på M/s Gabrielle är professionell och står gärna till hjälp med alla frågor om kryssningen. Vi erbjuder upplevelser med högklassig betjäning.

Tekniska uppgifter

Längd 17 m
Bredd 4,8 m
Vikt 22 000 kg
Färdhastighet 11 stek

M/s Gabrielle är besiktigad för 16 personer

Fartyget

Horizon M/Y 53 Sonara MK VI lyxyacht är stor öppet havs yacht med högklassig utrustning. De rymliga utrymmen lämpar sig för kund- och företagstillställningar och de trivsamma kabinerna med wc- och duschutrymmen samt bubbelpool motsvarar kraven också för en längre resa. Det stora soldäcket lockar att njuta av solen och under taket på bakdäcket kan man grilla i munnen smältande grilldelikatesser. Den stora simytan är till för dykare och simmare.

Vårt läge

M/s Gabrielle har två hamnplatser, en i Borgå och en i Helsingfors.

Kontaktuppgifter

Vi är villiga att hjälpa Dig med alla mojliga frågor.

Försäljning
Jani Asunmaa
+358 40 481 84 22
jani@gabrielle.fi